Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut. Cum se simte proaspăta mămică/ FOTO

Data publicării:

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a devenit pentru prima dată mămică.

Nicole Cherry radiază de bucurie de când a adus-o pe lume pe micuța Anastasia. Recent, artista a împărtășit cu fanii primele fotografii cu bebelușul. Totodată, vedeta a făcut și primele declarații de pe patul de spital. Aceasta le-a mărturisit fanilor că atât ea, cât și fetița ei sunt foarte bine. 

Artista a precizat că se simte binecuvântată ca a devenit mămică și nu poate să exprime sentimentul pe care îl are când își privește copilul.

”Ne vedem curând. E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Suntem bine”, a spus Nicole Cherry cu puțin timp în urmă pe Instagram.

 

 

Nicole Cherry ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul
 

Artista în vârstă de 22 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

„Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel