Nicole Cherry, prima fotografie cu chipul fetiței sale. Cum arată micuța: ”Ea e minunea mea, Anastasia”/ FOTO

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cerry a dezvăluit pentru prima dată chipul fetiței sale. 

Chiar înainte de Crăciun, Nicole Cherry a decis să își surprindă fanii. Artista a publicat pe rețelele de socialiare prima fotografie cu chipul fetiței sale, care a venit pe lume în urmă cu doar două săptămâni. Vedeta a avut parte de un shooting foto cu totul deosebit, alături de fetița ei. Cele două s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun.

”Ea e minunea mea, Anastastia”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei cu bebelușul.

 

Fanii au asaltat-o pe artista cu sute felicitari și complimente. 

 

Nu Mai poooot! sunteti minunate!sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi / Sunteți cele mai frumoase / Vaiiiii ca ma topescccc /  o prințesă / Să vă trăiască prințesa, să vă bucurați de ea , sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry)

 

Cu ce probleme se confruntă proaspăta mămică


Nicole Cherry traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta este în culmea fericirii că își ține în brațe fiica, însă mai are parte și de momente mai puțin plăcute.  Așa cum este normal la toti bebelușii, colici și-au făcut apariția și la micuța Anastasia, astfel că vedeta are parte și de nopți care nu sunt chiar așa de liniștite. 

„Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă. Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot.

Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.

Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbește lumea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel