Nicole Cherry, pe mâinile medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: "Nu mă simt bine"

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry și-a îngrijorat fanii, după ce le-a dezvăluit că se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La doar 22 de ani, artista se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, artista trece și prin momente mai puțin plăcute. Recent, Nicole Cherry și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns pe mâna medicilor. Din fericire, nu este vorba de ceva grav, ci doar de o măsea de minte, care îi crea un discomfort artistei. Conform spuselor sale, nu se simte prea bine din această cauză, dar mai uită de probleme cu ajutorul celor mai bune prietene pe care le-a chemat să-i țină companie.

„Noroc că-mi iese măseaua de minte și așa îmi vine mintea la cap. Nu mă simt cel mai bine, dar am companie bună măcar”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.

Nicole Cherry, mesaj dur pentru cei care o critică!

Printre sutele de admiratori de pe rețelele de socializare se găsesc și hateri. Aceștia nu ratează nicio ocazie în care să o critice pe artistă. Recent, Nicole Cherry a primit mai multe mesaje urâte, în urma unei fotografii în care și-a scos posteriorul la înaintare.

Nicole Cherry nu a stat prea mult de gânduri și le-a transmis și un mesaj dur celor care o critică: „Deci să fie clar, pe contul meu postez ce vreau și atât timp cât mă deranjează vreun comentariu și mi se pare că e deplasat, îl șterg și dau și block. Faceți conturi false degeaba și puteți să-mi comentați de pe 20, tot o să dau block și tot o să șterg comentariile”, le-a transmis Nicole Cherry haterilor de pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel