Nicole Cherry, motivul pentru care nu a ajuns încă în fața altarului alături de iubitul ei: „Nu țin la chestia asta neapărat”

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa foto Instagram

Nicole Cherry mai are doar trei luni până când va deveni mămică pentru prima oară. Ce spune artista despre căsătorie?

Nicole Cherry a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a anunțat că este însărcinată la doar 22 de ani. Chiar dacă oamenii au avut și comentarii negative la adresa artistei, aceasta spune că și-a dorit mereu să fie o mămică tânără și se simte pregătită pentru acest rol.  Fetița ei ar trebui să vină pe lume pe data de 9 decembrie.


Mulți oameni s-au întrebat de ce nu a făcut Nicole Cherry nuntă. Vedeta spune că va face și cununia dar după naștere deoarece vrea să revină mai întâi la formele de dinainte de sarcină. 


„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show.


Nicole Cherry a luat șase kilograme până acum și spune că nu este deloc speriată de aceste modificări deoarece știe că va reveni rapid la formele inițiale. Vedeta se bucură cât poate de mult de aceste clipe și tot ce își dorește este ca fetița ei să vină pe lume sănătoasă. 


„Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a dezvăluit vedeta, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel