Nicole Cherry este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Din inimile noastre s-a mai născut încă una”

Data actualizării: | Data publicării:

Nicole Cherry a făcut anunțul mult așteptat. Artista este însărcinată în câteva luni bune, însă a preferat să țină vestea secretă, până azi. 

Nicole Cherry a anunțat astăzi că este însărcinată. Vedeta le-a dat vestea fanilor printr-o imagine în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de trei ani de zile.


„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.
Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei în care își dezvăluie burtica de gravidă. 

 

Fanii au bănuit că este însărcinată

 


 Artista și-a pus fanii pe jar în ultima perioadă din cauza unei fotografii postate pe Instagram. În poză apare alături de iubitul ei, iar fanii au vehiculat că artista ar fi însărcinată. În spațiul public, au apărut de asemenea mai multe zvonuri legate de acest subiect, iar tatăl vedetei chiar a încercat să demonteze zvonurile.


Gheorghe Ghinea a negat zvonurile că fiica sa este însărcinată, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să facă anunțul. 


„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, pentru impact.ro. 

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile, alături de Florin Popa. Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că Florin este bărbatul lângă care se simte cu adevărat fericită și împlinită. Cei doi locuiesc împreună și sunt pregătiți să facă pasul cel mare.


Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa.


”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.


El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel