Nicole Cherry, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie. Cum s-a întâmplat totul: ”Nu mă așteptam”

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry a  făcut primele declarații despre cererea în căsătorie.

Nicole Cherry este mai fericită ca niciodată. Pe lângă faptul că va deveni mămică în curând, artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Viitoarea mămică a împărtășit cu fanii vestea că s-a logodit, iar aceștia au asaltat-o cu sute de felicitări. Acum, Nicole Cherry a făcut și primele declarații legate de momentul în care iubitul ei și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare.

Artista a povestit că plecase la munte împreună cu iubitul ei într-o scurtă vacanță, însă nu și-a imaginat nicio secundă ce urmează să se întâmple. Acesta a scos inelul, iar Nicole Cherry a rămas profund impresionată și emoționată.

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.

 


Cu ce probleme se confruntă în sarcină

Viața lui Nicole Cherry s-a schimbat radical de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vestea că va deveni mamă a venit ca un șoc și pentru fani, care abia se obișnuiau cu ideea că artista a devenit femeie și că nu mai este adolescenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu câțiva ani. Peste câteva săptâmâni, vedeta urmează să o aducă pe lume pe fiica ei.

Pe tot parcursul sarcinii, artista și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătate. Recent, Nicole Cherry le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor din mediul online, mărturisindu-le că se confruntă cu o problemă. Aceasta a mărturisit că are probleme cu somnul și că nu se mai poate odihni. Totodată, Nicole a spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea probleme cu somnul.

„Am niște cearcăne de toată frumusetea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel