Nicole Cherry, despre problemele de cuplu. Cum a reușit să treacă peste: „Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu”

Data publicării:

Nicole Cherry a dezvăluit cum trece peste problemele din relația cu soțul ei. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A cunoscut succesul de la o vârstă fragedă și poate spune că a crescut în lumea muzicii și a concertelor. Chiar dacă a fost intens criticată deoarece a devenit mamă atât de devreme, Nicole Cherry este acum mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Artista spune că toată lumea ei se învârte acum în jurul Anastasiei care a făcut-o să vadă lumea cu alți ochi. 

Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu

Nicole Cherry are o relație foarte frumoasă și cu Florin, partenerul ei. Cu toate astea, cei doi au mai întâmpinat și neînțelegeri, de-a lungul relației. Recent, artista a dezvăluit cum se descurcă soțul ei în rolul de tătic, dar și cum au reușit să treacă peste problemele delicate, în cuplu. 

„Florin a trecut toate probele, pentru că e un tată minunat, este prezent în viața fetiței și face absolut tot ce fac și eu, și da, ne ajută extraordinar de mult, e un tată… un tată bun. ”, a declarat Nicole Cherry pentru Viva!

Nicole Cherry: Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă

Vedeta a precizat că soțul ei se implică foarte mult și în cariera ei muzicală. De asemenea, Nicole Cherry susține că fica lor, Anastasia, i-a ajutat să aibă o relație mult mai strânsă. 

„Avem timp pentru noi, mai ales că Florin mă și însoțește la concerte. Este implicat și mă ajută cu tot ceea ce poate în cariera mea profesională. Deci momente sunt și pentru noi, iar Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă.”, a mai spus artista.

„Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele”

Nicole Cherry a declarat că, deși mai există momente tensionate între ea și soțul său, au știut lăsat întotdeauna orgoliul la o parte și au făcut tot posibilul să ajungă la un numitor comun. Cu toate astea, artista recunoaște că ea este ce care lasă mai mult de la ea pentru a evita conflictele. 

”Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult. Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred. Fiecare are momentul lui, momentul când poate el este mai orgolios, poate eu sunt mai orgolioasă. Aș spune că eu las mai mult de la mine și încerc să-l împac mai repede, dar sunt momente și când el face asta, adică dăm mingea de la unul la celălalt.”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Nicole Cherry, despre prima întâlnire cu tatăl fetiței ei

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin au una dintre cele mai frumoase relații din showbiz. Departe de certuri sau controverse, cei doi trăiesc o dragoste frumoasă și sinceră, iar artista a făcut dezvăluiri inedite despre prima lor întâlnire. 


„A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel