Nicole Cherry, despre prima întâlnire cu tatăl fetiței ei: „A fost dragoste la prima vedere”

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry urmează să devină mămică pentru prima oară, iar emoțiile sunt la cote maxime. Dar cum a început relația vedetei cu Florin?

Nicole Cherry trăiește clipe de vis de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta este în culmea fericirii și chiar dacă a fost criticată pentru vârsta la care a ales să dea viață, artista trece cu ușurință peste răutățile oamenilor. 


Nicole Cherry și iubitul ei, Florin au una dintre cele mai frumoase relații din showbiz. Departe de certuri sau controverse, cei doi trăiesc o dragoste frumoasă și sinceră, iar artista a făcut dezvăluiri inedite despre prima lor întâlnire. 


„A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”, a declarat Nicole Cherry pentru VIVA

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole ???? (@nicolecherry)


Nicole Cherry a ales deja numele pentru fetița ei, Anastasia și se simte mai pregătită ca niciodată pentru acest pas important. În plus, artista spune că se descurcă de minune și cu treburile casnice. 


„Eu sunt iubita perfectă. Hahaha! Nu că mă laud, însă fac de toate: gătesc, fac și curățenie, fac și cumpărături (când e cazul). Dar da, împărțim și treburile casnice, când avem timp fiecare dintre noi, și ne completăm. Pentru că suntem două persoane cu programe destul de încărcate, există și zile în care nu ne sincronizăm”, a adăugat cântăreața. 

 

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie

 

Artista a povestit că plecase la munte împreună cu iubitul ei într-o scurtă vacanță, însă nu și-a imaginat nicio secundă ce urmează să se întâmple. Acesta a scos inelul, iar Nicole Cherry a rămas profund impresionată și emoționată.

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel