Nicole Cherry, despre cea mai mare teamă a sa. Artista merge la psiholog: „E cea mai mare frică”

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry, instagram

Nicole Cherry a dezvăluit care este cea mai mare frică a ei. Artista a apelat la psiholog.

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, are o carieră de succes. Cu toate astea, artistaa recunoscut că merge la psiholog în momentul în care nu se simte bine din punct de vedere psihic.

Nicole Cherry a recunoscut că merge la psiholog

În urmă cu câteva luni, artista a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Mai exact, Nicole Cherry se teme să piardă oamenii care îi sunt dragi.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Nicole Cherry, despre viața de mamă


Vedeta spune că, la început, i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu noul stil de viața, iar faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie a reprezentat cea mai mare provocare. Artista spune totuși că, în această perioadă, a avut mare noroc de mama ei, care a ajutat-o cu micuța, ori de câte ori a avut nevoie.

"Descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu.. eu în perioada asta mi-am dat seama cât de era sunt de somn. Până acum nu știam. De obicei, dacă sună ceasul mă trezesc direct în picioare, am plecat, nu am nicio problemă. Dar să nu dormi atât...e greu tare. Am reușit să țin situația sub control, pentru că o am pe mama care e sfântă, ar trebui să-i fac o statuie, mai ales că acum înțeleg de ce e diferența de șase ani dintre mine și sora mea. Nici eu și nici ea nu am dormit cât eram mici și n-am înțeles niciodată și o întrebam "da de ți-a luat atât să mă faci pe mine?" Acum înțeleg de ce.", a spus Nicole Cherry, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Nicole Cherry a slăbit spectaculos, după ce a născut


Nicole Cherry a devenit mămică pe 27 noiembrie 2021, iar de atunci artista a reușit să slăbească spectaculos. La doar șase luni de când a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat.  Pe durata sarcinii a acumulat câteva kilograme, dar a reușit să scape rapid de ele. Recent, Nicole Cherry a dezvăluit la ce alimente a renunțat, dar și cum arată acum meniul său. 

Nicole Cherry: „Am ales variantele sănătoase”


“Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic/paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit viva.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel