Nicole Cherry, dansuri lascive în al treilea trimestru de sarcină. Artista s-a distrat în club alături de iubit

Data publicării:

Nicole Cherry a avut o noapte de pomină sâmbătă spre duminică. Vedeta nu a ținut cont de burtica proeminentă și s-a onndulat lasciv pe ritmuri de rap.

 

Viitoarea mămică a postat pe Instagram mai multe momemente de noaptea trecută, din care se observă că s-a distrat pe cinste.


Nicole Cherry a anunțat recent că este însărcinată. Vedeta urmează să nască, peste câteva luni, o fetiță extrem de așteptată.

Vestea că va deveni mamă a venit ca un șoc pentru faci, care abia se obișnuiau cu ideea că artista a devenit femeie și că nu mai este adolescenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu câțiva ani. 

Cum au fost primele luni de sarcină

Nicole Cherry este însărcinată în 6 luni și trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. 


Chiar dacă are doar 22 de ani, vedeta și-a dorit tare mult să aibă o fetiță, iar visul i s-a îndeplinit. 


Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin, care este mai mare decât ea cu 8 ani. 


Vedeta nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană, dar spune că va face totul așa cum medicii îi recomandă, pentru binele micuței ei: „Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”, a declarat artista. 

 

Cum a aflat Florin că va deveni tată

 

Artista a ținut sarcina secretă la început, deoarece a vrut să fie sigură că totul decurge normal. Cântăreața este în culmea fericirii și rolul de mămică îi vine foarte bine. 


”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.


Nicole Cherry a dezvăluit cum și-a anunțat iubitul că va fi tătic și spune că acel moment va fi special pentru tot restul vieții. Aceasta a vrut să filmeze, dar totul a fost spontan și lucruri nu au decurs așa cum și-a plănuit. 


”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a adăugat Cireșica. 


Chiar dacă la început, tatăl artistei a negat zvonurile cum că fiica lui ar fi însărcinată, Nicole Cherry spune că părinții ei o susțin mereu și sunt alături de ea în orice moment: „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel