Nicole Cherry, criticată dur pentru pozele sexy. Cum le răspunde artista

Data publicării:
Nicole Cherry, instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, instagram

Nicole Cherry a ajuns să fie ținta criticilor, după ce a postat o fotografie cu sânii la vedere într-un decolteu amețitor. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns răutăților.

Nicole Cherry este o femeie frumoasă și extrem de sexy, care nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Cu toate că aprecierile curg în lanț, există și persoane care o critică pentru imaginile publicate. Recent, artista a fost luată în vizor de răutăcioși, după ce a postat o fotografie în care avea un decolteu provocator. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry)

Nicole Cheerry a primit mesaje răutăcioase de la fani

La scurt timp după pubicarea fotografiei, fanii i-au lăsat sute de comentarii și reacții. Pe lângă aprecierile și comentariile pozitive, artista  s-a confruntat și cu recțiile urâte din partea haterilor: „ Fițoasa care își arată țâțele /Și cu jumătate de sân pe afară / Ușor, ușor te dezbraci de tot! / Și cu țâțele pe-afară la -5 grade, dap, o idee foarte bună”, au fost câteva dintre comentarii.

Nicole Cherry, vizibil afectată de comentariile răutăcioase a ținut să le transită și un mesaj subtil răutăcioșilor care o critică: ”Nu mai gândiți lucruri urâte, nu mai spuneți lucruri urâte. Nu aveți idee cât de mult înseamnă cuvintele și ce energie pot să aibă și cum se întorc împotriva noastră. Așa că, încercați măcar acum, pentru că este un an greu, urmează o perioadă frumoasă în care ar trebui să fim mai buni și să nu ne mai înjurăm între noi, că nu e bine”, a spus Nicole Cherry pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel