Nicole Cherry, apariție provocatoare în costum de baie. Artista este pregătită pentru zilele de vară/ FOTO

Data publicării:
Nicole Cherry, instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, instagram

Nicole Cherry și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie, care a atras zeci de reacții pozitive din partea fanilor. 

Nicole Cherry face ce face și ajunge din nou în centrul atenției. Artista obișnuiește să facă furori pe rețelele sociale cu ținutele sale provocatoare. Recent, vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidență formele perfecte. Aceasta a decis să sfideze vremea de afară și a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie, spre deliciul fanilor.

Artista și-a făcut un selfie de toată frumusețea în oglindă, îmbrăcată într-un costum de baie alb, care îi pune în evidență bustul generos, talia de viespe, și picioarele perfecte.

"Vara, vara, vara e cald și bine", a fost descrierea pe care a folosit-o la fotografie, semn că așteaptă cu nerăbdare venirea căldurii.

Fotografia nu a putut trece neobservată de către fani, astfel că au asaltat-o pe Nicole Cherry cu mii de like-uri și sute de comentarii: "Bombă / Ce bunăciune/ Ce frumoasă ești/ Ești foarte sexy / Tinerețe, frumusețe, eleganță / Splendoare în oglindă, fermecătoare / Ești superbă" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry)

Nicole Cherry și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă. Melodia ei de debut este „Memories” și a fost lansată în 2013, pe când artista avea doar 14 ani. De atunci, melodiile ei s-au clasat pe primele locuri și au avut zeci de milioane de vizualizări.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel