Nicole Cherry, apariție INCENDIARĂ alături de J Balvin. Cei doi au încins internetul/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry și J Balvin, captură TIKTOK
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry și J Balvin, captură TIKTOK

Nicole Cherry și-a surprins fanii după ce s-a filmat alături de celebrul artist, J Balvin.

Nicole Cherry și J Balvin au încins internetul, după ce au făcut un filmuleț pentru TikTok. Cei doi artiști  s-au întâlnit în backstage-ul evenimentului Untold, unde nu au ezitat să recreeze un moment special pentru fani.

Nicole Cherry, moment inedit alături de J Balvin

Nicole Cherry și celebrul J Balvin s-au filmat în timp ce dansează pe piesa Déjame Revisarte el Celular 2, interpretată de cântăreța Ingrid Laien în colaborare cu Los Del Fino. Filmarea cu cei doi a ajuns imediat virală, iar fanii au reacționat imediat.

@nicolecherry @jbalvin Que prima? #fyp #jbalvin #acting ♬ Con Una Prima Déjame Revisarte El Celular 2 - ???????? Ingrid Laien ????

Nicole Cherry și J Blavin, prieteni apropiați de mai bine de 8 ani

Nicole Cherry și J Balvin sunt prieteni foarte apropiați. Cei doi s-au cunoscut când artista era la începutul carierei sale muzicale.

„Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat. Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el.

 De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu Tranquila. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Ce operații estetice și-a făcut Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, are o carieră înfloritoare și putem spune că este un artist complex și asumat. Tânăra artistă nu se ascunde atunci când vine vorba despre operațiile estetice la care a fost supusă. 

Cântăreața a mărturisit, cu ceva timp în urmă, că prima operație estetică a făcut-o la 20 de ani. Atunci, vedeta a optat pentru procesura de augmentare mamară, mărindu-și astfel bustul. 


„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama', a spus Nicole Cherry, acum ceva timp, scrie Redacția.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel