Nicole Cherry a recunoscut că a apelat la psiholog: "Am momentele mele"

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry s-a deschis în fața fanilor și a recunoscut că a apelat la serviciile unui psiholog. Artista le-a dezvăluit și părerea ei despre terapie.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este foarte activă în medul online și se sfătuiește cu fanii ei aproape la orice problemă. Mai mult decât atât, artista este foarte sinceră cu urmăritorii ei și le răspunde fără ezitare la curiozități.

Recent, Nicole Cherry a organizat o sesiune de întrebări pe instagram, acolo unde fanii au avut ocazia să-i adreseze artistei orice curiozitae. Un fan curios a întrebat-o pe vedetă dacă a apelat vreodată la serviciile unui psiholog, dar și ce părere are despre terapie.

Niocole Cherry a recunoscut!

Fără să stea prea mult pe gânduri, artista i-a răspuns fără ezitare fanului curios. Nicole Cherry a recunoscut că a avut parte de sesiuni de terapie și le-a recomandat tuturor să facă acest lucru dacă simt că au nevoie de ajutor.

„Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta. Este foarte bine dacă îți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok”, le-a transmis Nicole Cherry fanilor ei.

Nicole Cherry a recunoscut că și acum are zile mai proste, dar rugăciunile și credința în Dumnezeu o ajută să treacă peste orice.

„Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi. Cred că foarte mult mă ajută Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel