Nicole Cherry a născut. Prima imagine cu fetița: "A venit prințesa" / FOTO

Data publicării:

Nicole Cherry este în culmea fericirii. Artista a devenit mămică pentru prima oară. 

Nicole Cherry nu-și mai încape în piele de fericirie. Artista a dat naștere primul ei copil. Vedeta își strânge în sfârșit fetița la piept. Micuța poartă numele de Anastasia, nume ales de multă vreme de părinții ei. 

Artista a publicat și prima fotografie cu micuța, însă a avut grijă să nu-i arăte chipul. 

"A venit prințesa", a scris artista în dreptul fotografiei cu micuța

Nicole Cherry, replică dură pentru fani

 

Recent, Nicole Cherry a răbufnit după ce internauții i-au spus artstei că animalul de companie nu ar trebui să se afle în preajma ei sau a bebelușului ce urmează să îl aducă pe lume.

Acest lucru a scos-o din sărite pe Nicole Cherry, motiv pentru care le-a dat o replică dură celor care își dau cu părerea. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că a vorbit deja cu medicul despre acest lucru și nu va renunța la pisica ei, Lia.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăguț că mă enervează.

 O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea copil (…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se  vor înțelege de minune.

Îmi cer scuze dacă v-am enervat, nu era mai bine să-mi dai follow sau să îmi dați block. Uite, dați-mi mesaj că eu acum vă dau block”, a spus Nicole Cherry, pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel