Nicole Cherry, de nerecunoscut. Cum arăta artista în primii ani de viață

Data publicării:

Nicole Cherry este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, însă puțini știu cum arăta vedeta în primii ani de viață.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. "Cireșica" știe cum să se facă plăcută și cum să fie în centrul atenției. Faimoasa cânăreață se poate lăuda cu o carieră de succes, drept dovadă stând chiar sălile pline de la concerte și milioanele de urmăritori din mediul online.

Nicole Cherry, fotografie de colecție

Dacă acum este o adevărată divă, care întoarce privirile tuturor bărbaților, ei bine puțini știu cum arăta "Cireșica" în primii ani de viață. În urma unui trend de pe rețelele de socializare, în care vedetele postează fotografii la cererea fanilor, Nicole Cherry a fost rugată de un fan să posteze o fotografie cu ea în copilărie. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista s-a conformat imediat și i-a răspuns cu fotografia cerută. Cu un zâmbet larg, așa cum ne-a obișnuit și acum, Nicole Cherry era la fel de simpatică, dispunându-i pe cei din jur cu chipul angelic și zâmbetul molipsitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel