Nicolae Guță, totul despre starea de sănătate, după ce a slăbit îngrijorător de mult: ”Dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus”

Data publicării:
Nicolae Guta, sursa instagram
Descriere foto: Nicolae Guta, sursa instagram

Nicolae Guță a rupt tăcerea, după ce a slăbit drastic. Artistul a vorbit despre starea lui de sănătate.

De-a lungul timpului, Nicolae Guță a avut parte de multe scandaluri cu fostele iubite, motiv pentru care a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. De când a decis să facă acest lucru, fanii s-au îngrijorat pentru starea de sănătatea a manelistului și asta pentru că acesta a slăbit extrem de mult. Mai exact,  ”Regele manelelor” a slăbit peste 40 de kilograme.

În urma zvornurilor apărute, Nicolae Guță a ținut să declare faptul că nu se confrunt cu nicio problemă medicală, ci a fost alegerea lui de a mai da jos din kilogramele în plus.

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi. Săteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc.

Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme. Mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am.”, declara, în acele momente, Nicolae Guță, pentru Click!.ro.

La patru ani de când se zvonea că Nicolae Guță ar fi grav bolnav, apropiații celebrului cântăreț de manele au declarat că artistul este sănătos și nu are probleme de sănătate.

“ Nu este adevărat că este bolnav. Este lumea rea și spune multe minciuni.

Este sănătos Nicolae, nu are probleme de sănătate. Așteaptă să înceapă cântările”, a declarat managerul artistului pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel