Nicolae Botgros s-a vaccinat, după ce a fost infectat cu COVID-19. Cum se simte artistul

Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Nicolae Botgros a anunțat că s-a vaccinat, după ce a fost infectat cu COVID-19.

În urmă cu 5 luni, Nicolae Botgros a trecut prin momente cumplite, după ce a fost testat pozitiv cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Renumitul dirijor a fost internat în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Acesta a făcut o formă severă a virusului și a fost internat în secția de reanimare. El s-a vindecat și a fost externat la sfârșitul lunii noiembrie 2020. 

Nicolae Botgros a anunțat miercuri, 31 martie, că s-a vaccinat împotriva noului virus. Acesta s-a deplasat la Iași, împreună cu toată familia, pentru a se imuniza, deoarece în Republica Moldova încă nu a început campania de vaccinare în rândul populației generale.

„Azi am vizitat orașul Iași. Ne-am vaccinat toată familia. Mulțumesc, România!”, a notat Nicolae Botgros pe contul de Facebook.

Nicolae Botgros a mărturisit că momentele petrecute în spital au fost asemenea unui iad.  De asemenea, artistul s-a speriat cumplit că nu va mai ieși din spital. 

„Nu am fost intubat, dar am avut o stare foarte grea. Am stat o lună și opt zile internat în spital. Medicii au făcut tot posibilul ca eu să ies din această boală gravă. Este o boală care nu cruță nimic! Se vorbea că am luat bani ca să spun că am avut COVID. M-am bucurat când m-am văzut în libertate, am plâns ca un copil.


Am avut doi colegi în salon care au plecat pe cealaltă lume. Sigur că această veste te pune într-o stare grea. Separarea de tot, de familie, de telefon, de ceas, inel pe deget, ești curat așa cum te-a nascut mama. Acest lucru m-a pus și mai tare în dificultate, iar veștile că oamenii din jur pe care ajungeam să îi cunosc treceau în neființă mă puneau pe gânduri. Cătăline, acum am vorbit și cu băiatul meu, Cornel, care era pus pe roate și umbla în fiecare zi la spital, am avut marele noroc să mă refac. El și soția erau foarte îndurerați, mai ales că s-au ocupat mult de mine. Se gândeau că poate într-o zi…”, a spus Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro Tv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel