Nicolae Botgros, primele imagini după ce s-a vindecat de COVID-19: "Revenirea mea în scenă"

Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

La o lună după ce a fost externat din spital în urma infectării cu virusul SARS-COV-2, Nicolae Botgros a revenit pe scenă și a postat și primele fotografii.

 

Deși a petrecut luni întregi la ATI și a suferit numeroase complicații în urma infectării cu noul coronavirus, Nicolae Botgros nu a putut sta prea mult timp departe de scenă și de prietenii săi. La doar o lună după ce a fost externat din spital, artistul a postat primele fotografii cu revenirea pe scenă.

"Revenirea mea în scenă, alături de prieteni dragi", a scris Nicolae Botgros în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Nicolae Botgros, despre momentele grele care l-au marcat

Rapsodul Nicolae Botgros a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, care l-au marcat profund. Acesta a povestit experiența prin care a trecut și care a fost la un pas să-i aducă sfârșitul.

„E o boală necruţătoare, nu se uită cum te cheamă, ştie un singur lucru: agresivitatea. La terapie intensivă am sesizat nişte lucruri foarte grele, grele pentru sănătate, grele pentru psihologia omului, grele pentru sufletului omului. Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acuma… vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare. Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a povestit Nicolae Botgros într-un interviu la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel