Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale. Artistul este îngenunchiat de durere: „Îmi lipsește în fiecare secundă din fiecare minut”

Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

Nicolae Botgros este devastat de durere după ce soția sa, Lidia Bejenaru Botgros s-a stins din viață. Artistul a făcut primele declarații despre trecerea în neființă a partenerei sale de viață.

Nicolae Botgros trece prin momente grele, după ce soția sa s-a stins din viață. Artistul nu poate accepta faptul că partenera sa de viață a plecat dintre noi. Cu lacrimi în ochi, dar și cu sufletul împietrit de durere, Nicolae Botgros și-a găsit cu greu cuvintele pentru a face primele declarații cu privire la pierderea suferită.

Dirijorul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția sa și a mărturisit  că a suferit trei intervenții chirugicale în aproape două săptămâni.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a declarat Nicolae Botgros pentru spynews.

 

Totodată, Nicolae Botgras a declarat că, deși are persoane care îi sunt alături, se simte singur și sărac din caua faptului că a ăierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui.  Artistul a trăit alături de soție lui o mare parte din viață, căci se cunoșteau de la 15 ani și împreună au avut o căsnicie de 50 de ani.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel