Nicolae Botgros, prima apariție publică după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Cum arată artistul acum/ FOTO

Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

Nicolae Botgros a apărut pentru prima dată în spațiul public, după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Artistul este schimbat.

Nicolae Botgros a trecut prin momente cumplite, după ce soția sa, Lidia Bejenaru s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Întreaga familie, dar și fanii artistei au suferit enorm în urma acestei tragedii. Nicolae Botgros este în continuare afectat de acestă pierdere mare, dar încearcă să interacționeze cu oamenii pentru a mai da uitării durerea pe care i-a lăsat-o în sufletul său moartea partenerei sale de viață.

Recent, artistul și-a onorat evenimentele programate, iar printre ele a fost o petrecere alături de Constantin Enceanu și de alți artiști. Colegul său de breaslă, Constantin Enceanu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alături de marele dirijor.

”Alaturi de Maestrul, Nicolae Botgros si Lautarii de la Chisinau, la o nunta frumoasa din Constanta!, a scris Constantin Enceanu ân drepyul fotografiei.

Fanii au observat imediat că maestrul Botrgos este foarte schimbat:  ”Nu mai este maestru Botgros cum era inainte de a muri soția. Dzeu să îl întărească și să-i dea sănătate și liniște sufletească”, a scris cineva. Enceanu a adăugat că: ”Este normal, a trait cu doamna o viata de om!”.

 

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale

 

 

Nicolae Botgras a declarat că, deși are persoane care îi sunt alături, se simte singur și sărac din cauza faptului că a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui.  Artistul a trăit alături de soție lui o mare parte din viață, căci se cunoșteau de la 15 ani și împreună au avut o căsnicie de 50 de ani.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a declarat  Nicolae Botgros pentru spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel