Nicolae Botgros, îngenunchiat de durere la trei luni de la moartea soției. Ce decizie radială a luat artistul

Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

Nicolae Botgros își plânge soția neîncetat. La trei luni de la moartea Lidiei  Bejenaru, artistul a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Au trecut trei luni de când Nicolae Botgros este îngenunchiat de durere. Soția artistului s-a stins din viață mult prea devreme, din cauza unor probleme de sănătate. Nicolae Botgros nu poate trece peste această pierdere dureroasă, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Mai exact, artistul a declarat că vrea să vândă apartamentul în care a locuit alături de soția sa, deoarece vrea să treacă peste această durere imensă. În prezent, Nicolae Botgros locuiește la fiul său.

„Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe aminti acolo, e greu.”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

 

Nicolae Botgros merge zilnic la mormântul soției sale

 

Artistul nu poate să accepte faptul că femeia care i-a fost alături necondiționat a decedat. Nicolae Botgros a mărturisit că merge zilnic la mormântul soțeiei sale.

„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe z, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa.”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Dirijorul a povestit despre problemele de sănătate pe care le-a avut soția sa, mărturisind că a suferit trei intervenții chirurgicale în aproape două săptămâni.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros.

 

 

Nicolae Botgros a decis să își îchidă toate conturile de pe rețelele de socializare

 

Chiar dacă le este recunoscător oamenilor care au fost alături de el în momentele grele, maestrul a decis să își închidă toate rețelele de socializare pentru a sta departe de mediul online.  Artistul spune că va comunica cu fanii săi doar prin intermediul muzicii. 


„Dragii mei prieteni, 


Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.


Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.


Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. 


Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.


Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel