Nicolae Botgros, în doliu. Artistul este devastat de durere: ”Ne-a lăsat mai săraci...”

Data publicării:
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Nicolae Botgros este în doliu. Artistul a pierdut o persoană dragă.

Nicolae Botgros trece prin momente grele, la aproape un an de la moartea soției sale. Artistul este din nou în doliu, după ce o persoană dragă din viața lui s-a stins din viață. Mai exact, unul dintre cei mai buni prieteni din copilăria artistului a decedat. Anunțul trist a fost făcut de către artist pe rețelele de socializare. Nicolae Botgros este devastat de durere și nu-i vine să creadă că bunul său prieten, lăutarul Anatol Ciobanașu, nu mai este printre noi. 

”O veste tulburătoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lăsat mai săraci ca lăutari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare lăutar, magic și cu o mare bogăție lăutărească, moștenită de la marii lăutari al regiunii de Nord de la Edinat: Dumitru Ciobanu - tatăl lui Anatol ( zis, Mechiu), Coca, Chira Staganci, Brașoveanu, Banu, Dobrogeanu, Lachei ș.a.

Azi îi spunem adio prietenului cu care am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte...”, a anunțat Nicolae Botgros, cu tristețe, pe pagina sa de socializare.

Nicolae Botgros nu poate să treacă peste maortea soției sale

Nicolae Botgros o plânge în continuare pe cea care l-a susținut necondiționat de-a lungul căsniciei. Deși încearcă să fie puternic, artistul este devastat de durere și nu a putut să treacă peste această pierdere dureroasă din viața lui. În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Nicolae Botgros a vorbit despre cum se simte, la aproape un  an de când și-a pierdut soția. Acesta a mărturisit că simte o durere enormă atunci când se gândește la soția sa.  Artistul a precizat că cel mai bine se simte atunci când merge la mormântul ei.

“A fost greu. Toate zilele sunt foarte grele. Atunci când mă duc la cimitir stau de vorbă cu ea și îmi vine mai ușor. În rest, vreau să vă spun, chiar și acum, suntem la o depărtare. Tot timpul o voi avea alături și va fi cu mine mereu în suflet. Mie nu-mi vine greu numai acasă, mie îmi vine greu peste tot unde mă duc. Peste tot am fost cu soția împreună și aceste amintiri mă apasă.”, a declarat Nicolae Botgros la Exclusiv VIP.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel