Nicolae Botgros, devastat de durere, la aproape 7 luni de la moartea Lidiei Bejenaru: “Toate zilele sunt foarte grele”

Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

Nicolae Botgros este îngenuncheat de durere, după ce soția sa, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață. 

La mai bine de jumătate de an, Nicolae Botgros o plânge pe cea care l-a susținut necondiționat de-a lungul căsniciei. Deși încearcă să fie puternit, artistul este devastat de durere și nu a putut să treacă peste această pierdere dureroasă din viața lui. În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Nicolae Botgros a vorbit despre cum se simte, la aproape jumătate de an de când și-a pierdut soția. Acesta a mărturisit că simte o durere enormă atunci când se gândește la soția sa. 

Artistul a precizat că cel mai bine se simte atunci când merge la mormântul ei.

“A fost greu. Toate zilele sunt foarte grele. Atunci când mă duc la cimitir stau de vorbă cu ea și îmi vine mai ușor.

În rest, vreau să vă spun, chiar și acum, suntem la o depărtare. Tot timpul o voi avea alături și va fi cu mine mereu în suflet.

Mie nu-mi vine greu numai acasă, mie îmi vine greu peste tot unde mă duc. Peste tot am fost cu soția împreună și aceste amintiri mă apasă.”, a declarat Nicolae Botgros la Exclusiv VIP.

 

Nicolae Botgros a fost întrebat dacă are de gând să-și mai refacă viața după moartea soției sale. Dirijorul a declarat că nu crede că va mai putea să iubească vreodată și ranile pe care le are nu vor fi vindecate niciodată. 

“Nu cred (n.r. că își va reface viața). Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva.

Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face.”, a mai spus artistul.

 

 

Nicolae Botgros, operat de cataractă

 

Artistul a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că recent s-a operat de cataractă, deoarece nu mai vedea aproape deloc. 

“Nu e un secret, chiar acum m-am întors de la Munchen, m-am operat de cataractă, era avansată pe fond de stres. Acum sunt foarte bine, văd lumea altfel.”, a dezvăluit Nicolae Botgros, notează Star Popular.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel