Nicolae Botgros, despre clipele grele prin care a trecut din cauza COVID-19: „Am plâns ca un copil”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Nicolae Botgros a trecut prin momente de groază din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. 

În luna octombrie a anului trecut, maestrul Botgros, trecea prin cele mai cumplite clipe din viața lui.  Muzicianul fost internat în stare gravă din cauza virusului COVID-19. Chiar dacă nu a fost intubat, starea artistului a fost foarte gravă. Acesta s-a speriat cumplit că nu va mai ieși din spital. Ira distanțarea de familie și de toți oamenii dragi a fost o încercare extrem de gres. Acesta a povestit în direct, în emisiunea „La Măruță”, despre acea perioadă extrem de grea. 


„Nu am fost intubat, dar am avut o stare foarte grea. Am stat o lună și opt zile internat în spital. Medicii au făcut tot posibilul ca eu să ies din această boală gravă. Este o boală care nu cruță nimic! Se vorbea că am luat bani ca să spun că am avut COVID. M-am bucurat când m-am văzut în libertate, am plâns ca un copil.


Am avut doi colegi în salon care au plecat pe cealaltă lume. Sigur că această veste te pune într-o stare grea. Separarea de tot, de familie, de telefon, de ceas, inel pe deget, ești curat așa cum te-a nascut mama. Acest lucru m-a pus și mai tare în dificultate, iar veștile că oamenii din jur pe care ajungeam să îi cunosc treceau în neființă mă puneau pe gânduri. Cătăline, acum am vorbit și cu băiatul meu, Cornel, care era pus pe roate și umbla în fiecare zi la spital, am avut marele noroc să mă refac. El și soția erau foarte îndurerați, mai ales că s-au ocupat mult de mine. Se gândeau că poate într-o zi…”, a spus Nicolae Botgros. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel