Nicolae Botgros, decizie NEAȘTEPTATĂ. Anunțul făcut de marele artist: „Prefer să las doar muzica să vorbească”

Data publicării:
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Ce decizie a luat Nicolae Botgros după moartea soției sale. Fanii nu s-ar fi așteptat la asta. 

Nicolae Botgros a trecut prin momente cumplite, după ce soția sa, Lidia Bejenaru s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Întreaga familie, dar și fanii artistei au suferit enorm în urma acestei tragedii. 


Nicolae Botgros este în continuare afectat de acestă pierdere mare, dar spune că a simțit mereu susținere din partea fanilor săi. Chiar dacă le este recunoscător oamenilor care au fost alături de el în momentele grele, maestrul a decis să își închidă toate rețelele de socializare pentru a sta departe de mediul online. 


Artistul spune că va comunica cu fanii săi doar prin intermediul muzicii. 


„Dragii mei prieteni, 


Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.


Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.


Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. 


Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.


Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel