Nicolae al României, profund îndurerat după moartea Prințului Philip. Imagine de colecție cu Regele Mihai și Ducele de Edinburg, din copilărie

Data publicării:
nicolae de România, sursa facebook
Descriere foto: nicolae de România, sursa facebook

Nicolae al României a postat un mesaj după moartea Prințului Philip. Acesta a publicat mai multe fotografii cu Regele Mihai și Ducele de Edinburg, din copilărie.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai a postat un mesaj de condoleanțe pentru Familia Regală engleză. Acesta și-a amintit de relația apropiată dintre Familia Regală a Marii Britanii și cea a României, și cum a realizat dimensiunea familiei din care face parte la o vizită la Castelul Windsor, acum 21 ani. 

„Sunt profund îndurerat de vestea plecării în eternitate a Alteței Sale Regale Principele Philip, Ducele de Edinburg, la naștere prinț al Greciei și al Danemarcei, rudă de sânge, prin bunicul meu, Regele Mihai al României”, spune Nicolae al României, vineri, în ziua decesului Prințului consort.

Acesta a comemorat și ziua  în care a mers cu familia sa în vizită la Castelul Windsor, la un prânz organizat de Regina Elisabeta a II-a.

„În memoria mea este extrem de viu momentul de acum 21 de ani când, împreună cu părinții și cu sora mea, am fost invitați la prânz, de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la Castelul Windsor. Cred că, după momentul trăit în 1992 în România alături de bunicul meu, atunci am realizat dimensiunea familiei noastre și conexiunile ei. Pot spune că am trăit revelația rădăcinilor familiei mele și a legăturilor de rudenie la vârful monarhiilor europene”, mai spune Nicolae.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel