Nico, victima hackerilor. Artista a rămas fără contul de Instagram. „Mi-a cerut 500 de euro ca să mi-l iau înapoi”

Data publicării:
Nico. Captură video: TikTok/nicomatei
Descriere foto: Nico. Captură video: TikTok/nicomatei

Nico a anunțat în mediul online că a fost victima victima hackerilor. După ce i-a fost spart contul de Instagram, artista a fost și șantajată pentru a-l puterea recupera, mai exact i-a fost cerută suma de 500 de euro.

Mai multe vedete din țară au rămas, de-a lungul timpului, fără conturile de socializare, după ce le-au fost sparte de hackeri. Mai mult, aceștia le-au șantajat pentru a le putea recupera. Printre victimele hackerilor se numără și Nico.

Nico, victima hackerilor. Artista a rămas fără contul de Instagram. „Mi-a cerut 500 de euro ca să mi-l iau înapoi”

Artista era urmărită de 100.000 de persoane, însă în urmă cu un an pagina de Instagram i-a fost furată și ulterior o persoană i-a a dat mesaj pentru a-și putea recupera contul, contra unei sume de bani, mai exact era vorba de 500 de euro. Nico a povestit pe pagina sa de TikTok prin ce a trecut acum un an pentru a trage un semnal de alarmă.

„Vreau să vă povestesc ceva! Acum un an de zile am primit un mesaj. Eu habar nu aveam că mi-a fost furat Instagramul, dar am primit un mesaj «Vezi că nu-ți cer foarte mult, îți cer o sumă modică așa, de 500 de euro era vorba, ca să-ți iei înapoi Instagramul».

Mă uit în Instagram, Instagram la revedere. Am întrebat ce să fac, l-am întrebat pe al meu, pe fata mea, dar mă întrebam și cum a intrat pe WhatsApp, de unde până unde avea numărul meu de telefon. L-am blocat după aceea, că mi-a fost și frică că poate îmi intră pe conturi. Chiar mi-a fost teamă”, a mărturisit Nico pe TikTok.

@nicomatei O întâmplare reală, aveți grijă în cine vă încredeți pe internet dragii mei. ???? Vă pup ???? #nicomatei #real #internet #darkweb #instagram #contfurat #fakenews #fy #nusepoateasaceva #invatamdingreseli #???? ♬ sunet original - Nico Matei

Te-ar putea interesa și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

„Mi-a fost furat contul și nu l-am luat înapoi. Habar nu am dacă mai există acel profil”

Alexandra, fiica ei, și Laurențiu, soțul acesteia, au sfătuit-o să nu dea suma de bani cerută pentru recuperarea contului, căci nu are nicio garanție.

„Bărbatul și fiica mea mi-au spus că în momentul în care îi dau banii, ce garanție am că-mi dă înapoi Instagramul, că poate vine și îmi mai cere. Normal că am rămas așa, fără Instagram. Mi-am făcu alt profil. Mă tot întreabă lumea de ce am foarte puțini urmăritori. Eu aveam o sută de mii de urmăritori și nu am cum să-i fac înapoi și nici nu-mi place să fac alte chestii, e firesc. Asta ca răspuns pentru cei care m-au întrebat! Mi-a fost furat contul și nu l-am luat înapoi. Habar nu am dacă mai există acel profil. Eu sunt bine și sper ca și voi să aveți grijă și să nu pățiți ce am pățit eu, că se mai întâmplă, mai sunt și oameni răi”, a mai spus cântăreața.

Te-ar putea interesa și: „Ne întoarcem patru”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, veste neașteptată în vacanța din Italia: „Pui mâna pe burtică, ce zici?”

Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele

Nico și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu 25 ani, iar în luna noiembrie, cei doi și-au reînnoit jurămintele. „Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț. Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre. Îți mulțumesc, Laurențiu, pentru toată dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!”, scria Nico în urmă cu aproape jumătate de an pe contul de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „Ori pleacă el, ori plec eu”. Theo Rose a dat cărțile pe față. Detalii surprinzătoare despre certurile dintre ea și Anghel Damian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel