Nico, măcinată de GELOZIE. Cum a început să aibă încredere în soțul ei: Mi-am dorit că exemplul meu să fie luat drept „Așa nu!”

Data publicării:
Nico și Laurențiu Matei, foto Instagram
Descriere foto: Nico și Laurențiu Matei, foto Instagram

Nico a vorbit despre momentele în care se lupta cu gelozia și dezvăluie cum a început să aibă încredere în soțul ei. 

Nico și Laurențiu Matei se iubesc de mai bine de 25 de ani. Cei doi nu au avut niciodată probleme de infidelitate. Cu toate astea, artista mărturisește că ani de zile a fost măcinată de gelozie și că i-a luat mult până să realizeze că soțul ei ăi e fidel și că toate scenariile pe care ea și le făcea erau nefondate. 


„Erau nefondate toate momentele mele de gelozie”

„Da, este un lucru pe care nu l-am ascuns și l-am făcut public pentru că mi-am dorit că exemplul meu să fie luat drept „Așa nu!”. Cred că, odată cu maturizarea mea, a relației noastre de cuplu, am scăpat de acest defect. Până la urmă, noi eram în permanență împreună, acasă, pe scenă, așa că erau nefondate toate momentele mele de gelozie”, a declarat artista pentru revista Ego. 


„Consider că cea mai importantă este comunicarea, așa că cei sau cele care sunt geloși/ geloase ar trebui să comunice mult, foarte mult, dacă într-adevăr își doresc să salveze o relație.”, a mai adăugat artista care cunoaște parolele soțului ei de la telefon, de la laptop, dar nu are motive să îl verifice. 

Mai mult, vedeta spune că a ajuns în punctul în care are încredere absolută în soțul ei. Deși are toate parolele acestuia, ea nu simte nevoia să îl controleze.

„Așa cum spuneam, avem o relație matură și bazată pe încredere, așa că ne știm aceste informații, însă fără ca acest lucru să însemne o activitate de control a unuia asupra celuilalt, ci o eficientizare a timpului.”, a mai declarat ea. 


Cu ce se ocupă soțul artistei

Laurențiu Matei este compozitor, iar cei doi lucrează împreună de ani de zile. Faptul că petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât și la muncă, i-a apropiat și le-a sudat și mai bine relația, spune artista


„ Grija unuia față de celălalt este mult mai puternică acum. Când suntem plecați, fiecare cu treabă, ne sunăm fără motiv, pur și simplu să vedem dacă suntem bine, dacă avem nevoie de ceva. Relația noastră a evoluat frumos și cred că activitatea noastră comună ne-a unit din ce în ce mai mult.”, a spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel