Nico, însărcinată la 20 de ani. Despre sacrificiile prin care a trecut

Data actualizării: | Data publicării:
Nico, foto facebook
Descriere foto: Nico, foto facebook

I-am ascultat muzica și fericirea, dar niciodată durerile. Vezi prin câte sacrificii a trecut cântăreața Nico

Cântăreața a povestit despre momentele tragice prin care a trecut de când a rămas însărcinată încă de la vârsta de 20 de ani.

Când am rămas însărcinată, copilul a venit într-o familie mare, a crescut în dragoste, s-a născut într-o perioadă grea a vieții mele. Părinții mei au fost de acord, tata era puțin supărat deoarece el a vrut să mă axez pe carieră. Mama m-a ajutat tot timpul, am fost lângă fetiță cam 4 ani atât, după am plecat în străinătate, moment în care copilul meu a stat doar cu mama și cu surorile. Nu era zi sau seară fără să plâng. Instinctul matern vine, se declanșează imediat”, a mărturisit Nico în emisiunea ”Vorbește lumea”

 

”A fost o perioadă frumoasă deoarce era ea acolo. M-am întors din străinătate, am luat copilul și de atunci și până acum copilul meu este și a fost lângă mine. Copilul meu este echilibrat.  A ajutat-o foarte mult lipsa mea a fpcut-o să se exhilibreze și să se maturizeze”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel