Nico, despre problemele de sănătate de care suferă: „E ereditară, și eu și surorile mele o avem”

Data publicării:
Nico, foto Instagram
Descriere foto: Nico, foto Instagram

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Nico. Și surorile vedetei au aceeași problemă. 

Frumoasa Nico trece prin clipe grele din cauza unei probleme de sănătate. Artista a dezvăluit ce sacrificii trebuie să facă pentru a ține totul sub control. 


Nico suferă de o boală ereditară, ce se manifestă la nivelul picioarelor și cu care se confruntă și surorile ei. Vedeta trebuie să țină totul sub control și este foarte atentă. Artista merge des pentru a-și face analize. 


Cântăreața a fost diagnosticată cu insuficiență venoasă și se teme mult să nu facă  tromboză. 


„Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”, a declarat Nico la Antena Stars.


Această boală nu îi pune viața în pericol vedetei, dar ea se teme din cauza probemelor estetice. 


„Circulația periferică este un pic 'stricată'. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată”, a mai transmis ea.

 

Nico, probleme de sănătate din cauza unei diete celebre: „Am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine”


Cântăreața Nico s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, după ce a ținut o dietă restrictivă. Artista a ajuns la spital în urma regimului draconic. 


"A fost o problemă cu organismul meu. Mi-a fost foarte rău. Am ținut dieta Dukan câteva zile, dar nu am mai continuat. M-am deshidratat. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-a întâmplat. Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici (spasmofilie), am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine.


M-a determinat ceea ce a determinat-o pe fiecare femeie. Am pus câteva kilograme și am vrut să le dau jos și nu ai cum decât printr-o dietă-șoc, ca aceasta. Atunci am dat jos 6 kilograme în 7 zile. Cu dieta Dukan slăbești un kilogram pe zi. Corpul meu nu era obișnuit și a fost șoc pentru mine. De la 66 de kilograme am ajuns la 60. Și acum am 66-67. În prezent nu ies din kilogramele acestea", a declarat Nico pentru Click



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel