Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista acum: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."

Data publicării:
Nico, sursa instagram
Descriere foto: Nico, sursa instagram

Nico a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Nico a povestit că a ieșit recent din izolare. Artista s-a infectat pentru a doua oară cu virusul care a împânzit o lume întreagă, însă nu știe de unde l-a contractat. Vedeta a mărturisit că a început să se simtă rău, avea amețeli, dureri de cap și febră, motiv pentru care a decis să facă mai multe teste rapide acasă, care i-au arătat rezultatul negativ. Acesta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, astfel că a decis să meargă la spital, acolo unde a făcut un test PCR. Din nefericire, acesta a ieșit pozitiv. Ulterior, Nico și-a anunțat medicul de familie. Din fericire, artista a contractat o formă ușoară a virusului, în comparație cu prima dată când a fost infectată cu virusul ucigaș.

„Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative. Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de Covid și a fost foarte ok.

Primele zile au fost puțin mai grele, dar dup-aia stare de oboseală… A fost mult mai ușor la mine față de anul trecut. Am putut face mâncare. Data trecută, în decembrie 2020, n-am putut să fac nimic, absolut nimic. Am stat numai în pat două săptămâni. A fost mult mai greu. Acum a fost o stare mult mai ușoară.', a spus artista, potrivit Fanatik.

 

Nico a precizat că are întotdeauna grijă de sănătatea ei și se protejează cât de mult poate.

„Eu port mască întotdeauna. Îmbrățișările și toate astea s-au dus, îți e și teamă. Până la urmă trebuie să fii precaut și să ai grijă. În momentul în care te duci undeva, să știi clar cu cine vorbești, dacă e sau nu vaccinat, dacă a trecut prin boală.Eu sunt și un om mai retras, dar iată că anul ăsta nu m-a ferit. La cât am ieșit eu pe post și la teatru, mi-era și teamă la un moment dat, dar am zis că asta e, până la urmă trebuie s-o facem.', a adăugat artista, potrivit sursei citate anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel