Nick Jonas va lansa un nou album pe cont propriu. Când va fi lansat „Spaceman”

Nick Jonas, sursa foto Instagram
Descriere foto: Nick Jonas, sursa foto Instagram

Nick Jonas se bucură de un succes incredibil pe plan muzical, mai ales de când a decis să înceapă o carieră solo. 

Chiar dacă trupa Jonas Brothers  a decis să ia o pauză, Nick Jonas nu a putat sta departe de muzică și a decis să înceapă o carieră solo. Acest gând i-a prins foarte bine artistului, care s ebucură acum de un succes imens. Nick a lansat piesa ”Spaceman” care face parte de pe albumul pe care artistul îl va lansa pe 12 martie. Coincidență sau nu, în aceeași zi va lansa și fosta iubită a lui Nick Jonas, Selena Gomez, un album muzical. 


Albumul a fost inspirat de pandemia de Covid-19, iar Nick este foarte mândru de ceea ce a reușit să compună. Acesta ar fi deja cel de-al treila album solo lansat de artist după despărţirea de fraţii lui din trupa Jonas Brothers, în 2014.


Într-un interviu acordat postului radiofonic al grupului Apple, cântăreţul a explicat că a compus cântecul "Spaceman" gândindu-se la "ceea ce am simţit cu toţii în timpul carantinei, care a fost o deconectare completă de restul lumii".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NICK JONɅS (@nickjonas)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 feb 2021, 11:48 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience