Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10. Concurentul Loredanei a cucerit pe toată lumea

Data publicării:
Loredana Groza și Nick Casciaro, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza și Nick Casciaro, sursa instagram

Nick Casciaro este câștigătorul X Factor sezon 10.

Nick Casciaro, concurentul Loredanei, este câștigătorul X Factor sezon 10. Publicul a fost încântat de Nick Casciaro, motiv pentru care l-a votat pentru a primi marele premiu. A obținut 50.000 euro, dar - mai presus de orice - admirația tuturor.

În Marea Finală au ajuns doar patru concurenți: Nick Casciaro, Jomajii, Andrei Duțu și Bryana Holingher, dar concurentul Loredanei a demonstrat, încă o dată, că are Factorul X.

Amintim că în ediția 4 din Sezonul 10, pe scenă a apărut Nick Casciaro, un italian de 31 de ani, despre care Delia a spus că 'avem câștigătorul X Factor'. Loredana l-a întrebat 'Casa ta e cumva în Rai?' și i-a zis că e 'bărbatul perfect'.

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa 'Dragostea din tei', dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa 'Leave a Light On' a lui Tom Walker.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel