Nick Cannon, îngenuncheat de durere. Fiul comediantului a decedat din cauza unei tumori cerebrale/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Nick Cannon, captură Youtube
Descriere foto: Nick Cannon, captură Youtube

Nick Cannon este răspus de durere după ce fiul său s-a stins din viață din cauza unei tumori cerebrale.

Nick Cannon a anunțat marți că fiul său cel mic, Zen, a murit din cauza unei tumori pe creier.

El a făcut anunțul în cadrul emisiunii The Nick Cannon Show, marți dimineață, spunând publicului că fiul său în vârstă de 5 luni a decedat după ce anterior suferise de hidrocefalie, în care lichidul se acumulează în cavitățile creierului și crește dimensiunea ventriculilor, punând presiune pe creier. Cannon, în vârstă de 41 de ani, a spus că tumora s-a dezvoltat rapid în jurul Zilei Recunoștinței și, în timp ce izbucnea în lacrimi în emisiunea sa, a povestit cum și-a petrecut weekendul trecut în California pentru a împărtăși câteva ultime momente cu Zen. 

Actorul a spus că și-a dus fiul într-o excursie la plajă duminică și l-a ținut pe Zen în brațe pentru ultima oară. Acesta a murit la scurt timp după aceea.  Zen a fost al șaptelea copil al lui Nick, adus pe lume în iunie de fosta iubită Alyssa Scott, în vârstă de 28 de ani. El a fost al patrulea dintre copiii lui Nick născut în ultimul an și jumătate, cu gemenii Zillion și Zion născuți în iunie și fiica sa, Powerful, născută în decembrie anul trecut.

Cei șapte copii sunt cu patru femei diferite, printre care fosta sa soție Mariah Carey, fosta iubită Brittany Bell, actuala sa parteneră Abby de la Rosa și Scott, un model care a apărut într-unul dintre videoclipurile lui Cannon. 

Cannon a explicat în emisiunea sa că problemele cu Zen au început când acesta avea aproximativ 2 luni, când el și mama lui Zen au observat că avea capul mare. Au crezut că a dezvoltat o problemă la sinusuri.

'Mereu am observat că tușea și așa că am vrut să verific. Nu ne-am gândit la nimic. Dar am vrut să-l duc la doctor pentru sinusuri și respirație. Ne-am gândit că ar fi fost ceva de rutină', a spus Cannon.

Dar, în schimb, copilul a trebuit să fie operat pe creier și să i se pună un șunt pentru a drena lichidul. De acolo, a spus Cannon, lucrurile s-au înrăutățit. 

'În acest weekend, am făcut un efort valabil pentru a petrece cât mai mult timp de calitate cu Zen', a spus Cannon 

'Ne-am trezit duminică și am mers la ocean cu el și Alyssa, iar apoi a trebuit să zbor înapoi la New York pentru spectacol. Am primit un telefon în drum spre aeroport ca să mă întorc la Zen , a mai p-ovestit Cannon, cu cohii în lacrimi.

 

Cannon a povestit apoi cum și-a ținut fiul în brațe pentru ultima oară în acest weekend.

Hidrocefalia afectează unul sau doi din fiecare 1.000 de copii născuți în Statele Unite, potrivit Johns Hopkins Medicine.   Aproximativ 50 la sută dintre pacienții afectați mor înainte de vârsta de trei ani și aproximativ 80 la sută mor înainte de a ajunge la vârsta adultă 

Cannon a spus că s-a întors la muncă atât de repede după tragedie pentru că munca în showbiz este tot ce știe.

'M-am rugat pentru puterea lui Dumnezeu și de aceea mă aflu astăzi aici, pentru că știu că pune cea mai mare și cea mai grea greutate pe umerii celor mai puternici umeri ai săi', a spus Cannon, potrivit dilymail.com

El a numit episodul de marți o 'celebrare a vieții' pentru Zen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel