Neti Sandu, horoscop - vineri, 7 ianuarie 2022. Zodia care întâlnește marea dragoste

Data publicării:
Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Neti Sandu vine cu previziunile zilei de 7 ianuarie 2022.

 

BERBEC

O să răspundeți unei invitații la vreo onomastică și plecați pentru două, trei zile la prietenii care prepară ceva special de ziua lor.

TAUR

E posibil să vă relansați cu ceva care să vă aducă sau readucă în centrul atenției, că veți pune în evidență mai multe calități incontestabile.


GEMENI

Sunt niște angajatori care vor să vă dea de lucru și dacă vă armonizați cât de cât semnați pentru o colaborare, ca să vedeți cum merge.

RAC

Vă bate gândul să vă schimbați locul de muncă, dar fără ceva concret, nici gând, o să mai lăsați ideea la dospit, că ocazii or să mai apară. Nu vă grăbiți.

 LEU

O să revină cineva care v-a dat de-nțeles că ați putea forma un cuplu, dar s-a retras că s-o fi speriat de ideea unei căsnicii. Poate-acum e mai asumată, persoana.

FECIOARĂ

Cineva pe care-l așteptați dinainte de sărbători sosește și poate vă dă și vestea la care sperați, c-o să vă petreceți viața împreună. Sau poate faceți voi primul pas.

 BALANȚĂ

E posibil să dați o raită pe la rude, azi, sau mâine, să petreceți ultima sărbătoare de iarna împreună și poate-aveți și un sărbătorit cu care să ciocniți un pahar de șampanie.

 SCORPION

O să fiți selectivi cu oferta de colaborări ca să alegeți varianta unei munci de calibrul voastru și care să v-aducă și bani pe măsură, că sunteți valoroși.

 SĂGETĂTOR

O să vă mobilizați ușor s-o porniți la drum dacă vă invita cineva la un Sf. Ion, indiferent dacă e pe lângă casă, sau prin țară. Chef de distracție aveți.

 

Citește continuarea aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel