Neti Sandu, horoscop pentru Prima zi de Paște. ZODIA care are parte de o schimbare majoră

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, duminică, 16 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 16 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, de cadourile pe care o să le primiţi şi pe care le veţi oferi şi viaţa voastră sentimentală poate căpăta într-o clipă alt sens.

V-au rămas nişte vizite de făcut la prieteni, la rude, că nu v-aţi putut vedea cu toată lumea azi noapte.

TAUR

La voi surprizele se ţin lanţ, mai vine câte cineva, vă scot în lume, prietenii, daţi o fugă poate şi-n alt oraş dacă sunteţi şi mâine în vacanţă.

O să mai aveţi de primit mici atenţii de la cei care vă iubesc şi o să vă prindă bine o baie de emoţii pozitive.

GEMENI

Întrevedere pe fugă cu câţiva prieteni şi o seară festivă în familia lărgită, că n-aţi putut să vă-ntâlniţi - în plen de Înviere.

Ieşiţi la întâlnire cu cineva care v-a promis că vine la petrecerea de Paşte, dar se poate să se fi întâmplat ceva şi n-a mai ajuns.

RAC

Sunt câteva mese festive la care sunteţi aşteptaţi şi o să vă duceţi întâi la părinţi dacă n-aţi fost împreună azi-noapte, după care faceţi o selecţie.

V-a pregătit cineva o surpriză plăcută şi poate fi începutul unei relaţii care să vă completeze, frumos, sufleteşte.

LEU

E posibil să-ntâlniţi lume nouă în plimbările voastre, în vizită pe la prieteni, la rude şi o să legaţi poate o relaţie care promite încet, încet să vă aducă fericirea.

E cineva care vă invită prin ţară, poate, să vă bucuraţi de sărbătoarea paştelui şi n-o să ziceţi nu, mai ales dacă aveţi şi mâine liber.

 FECIOARĂ

E un musafir surpriză şi care o să v-aducă un plus de bună dispoziţie ca o să staţi la cafea să povestiţi, că aveați nevoie şi de un stat la taclale, că va pasă şi de ceilalţi.

E rost de plecat pe undeva dacă vă simţiţi cât de cât odihniţi, la aer, în parc.

BALANŢA

E un foarte bun prilej, acum de sărbători să repetaţi o relaţie care vă dăduse bătăi de cap, de inimă şi o să vă meargă bine de-aici încolo.

Poate vă invită la o cină specială, partenerul de cuplu şi să aibă loc şi o cerere în căsătorie, dacă nu sunteţi cu acte-n regulă.

SCORPION

Poate îi scoateţi pe prieteni la un picnic, dacă tot sunteţi sătui de miel, cozonaci şi o să vă bucuraţi de peisaj, aer, vreme frumoasă.

E cineva care-aşteaptă un semn de viaţă de la voi şi o să găsiţi şi câteva ore să vă vedeţi că o să fie un câştig sufletesc.

SĂGETĂTOR

Prezenţa cuiva o să vă schimbe, cu totul, viaţa în bine - dacă nu sunteţi căsătoriţi, şi o să treceţi mai uşor peste toate greutăţile, o să vă meargă mai bine, o să vedeţi.

O să treacă cineva pe la voi c-o avea ceva să vă ofere în dar şi o să aveţi şi voi, ca întotdeauna ceva la-ndemână de oferit.

 CAPRICORN

Se poate să-i chemaţi pe cei dragi, fraţi, surori, veri să staţi la masă, ori să ieşiţi la o plimbare împreună, să faceţi ceva ca să simţiţi că e sărbătoare.

O persoană dragă vouă tot insista, măcar azi, sau mâine să vă-ntâlniţi ca să fiţi învăluiţi de atmosfera acestei sărbători.

VĂRSĂTOR

Sunt nişte prieteni care de multă vreme tot zic c-o să vă întâlniţi, dar nu s-a putut şi o să profitaţi de timpul liber comun să vă vedeţi, acum, de sărbători.

O să vă ia prin surprindere invitaţia la masă, ori la plimbare şi o să fie o adevărată sărbătoare în sufletul vostru.

PEŞTI

O să adunaţi în jurul vostru oameni care să vă împărtășească emoţiile, ideile şi poate v-aşezaţi la masă, frumos, sau faceţi câţiva paşi împreună că aveţi nevoie de prezenţa şi căldura acelor oameni.

Se poate să primiţi un cadou care să vă ia prin surprindere şi să spună ceva concret despre persoana care vi-l înmânează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel