Neti Sandu, horoscop pentru 19 februarie - 20 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Youtube/ Craciun tot anul
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Youtube/ Craciun tot anul

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru perioada următoare.

Neti Sandu a prezentat în cadrul emisiunii realizate de Andreea Marinescu pe Pro TV ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare și cu ce provocări vine luna pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Sunt mari speranțe, promisiuni de lucruri care vor fi la orizont. Ei au fost foarte activi mereu și au ignorat lucrurile grave, cum ar fi pe plan al sănătății, dar dacă continuă așa, lucrurile vor ieși la iveală oricum. Să aibă grijă de sănătate și să facă curățenie în cercul de prieteni. Ar fi bine să schimbe grupul de prieteni. Să fie atenți.

 

Taur

Sunt lucruri bune, e un fel de apogeu. Sunt niște accente care-i obligă să schimbe ceva, să modifice pe repede înainte, presiunea e foarte mare, înseamnă că ei nu au făcut când a trebuit o anumită schimbare. Fiecare zodie are posibilitatea de a scăpa de anumite defecte, el e mai tăcut, preferă să spună pentru el, dar îi face rău. Trebuie să spună lucrurilor pe nume. Promisiunea e pe casa banilor.

 

Gemeni

Avem o relaxare în sfera inteligenței, călătoriilor, studiilor, opțiunilor pentru un job mai bun, va avea o colaborare bună cu oamenii cu care lucrează. Primesc o promovare, nominalizare cu promisiuni de mai mult, ei vor explora în perioada următoare, sunt într-o căutare, astfel încât să vadă ce li se potrivește cel mai bine. Ei știu să facă ceva care este în avantajul lor. 

 

Rac

Ar trebui să li se creeze o stabilitate, să-și tragă și ei sufletul, astfel încât să nu mai fie stresați. Mai semnează un contract, o colaborare, își mai fac niște socoteli, o evaluare a banilor din cont. Vor reuși să se mai odihnească, pleacă undeva, merg la sală să-și descarce tensiunile. Ei au nevoie de stabilitate.

 

Leu

Avem o casă partenerială, au șansa de a obține o funcție, ocazii în viață sunt, doar că unii nu se înghesuie, dar Leul vrea și este în stare. Ei mai pot spera încă la o nominalizare, ori să le zică șeful direct, ori pot da un examen. Inima și circulația pot fi vulnerabile, e bine să fie atenți la ce mănâncă, să nu fie nici prea mult efort. 

 

Fecioară

Este cu o altfel de casă partenerială. Când vine vorba de anturajul de la serviciu, de șefi, de staff e mai greu să le câștige încrederea, dar Fecioara e muncitoare și reușește. Când e vorba de relație, poate trebuie regândită o nouă strategie de împărțire a responsabilităților, ca să nu cadă greul doar pe unul dintre parteneri. 

 

Balanță

Avem o stare de confort care poate veni și din cauza faptului că s-au săturat să se opună, ceea ce e mae lucru, pentru că altfel își pot consuma energia. Pot lăsa de la ele, e ca un premiu pe care și-l oferă lor. Pot cheltui mai mult decât le intră. La serviciu poate veni ceva nou și de stabilitate, trebuie să aibă răbdare și să nu se împotrivească. 

 

Scorpion

Este cu o casă partenerială ofertantă și acum e ultima strigare, trebuie să se lase aleși. Au un șef bun, un partener bun de viață și șansa de a se căsători, trebuie să știe să primească. 

 

Săgetător

Au o sfera a comunicării cu prietenii bună, pot face o mică călătorie. Pot face modificări acasă, dar nu e nevoie să se ocupe ei, angajează o firmă. Ei dacă vor acum să se mute undeva, cheamă experții și a rezolvat, trece tot disconfortul. Jupiter rămâne în sfera muncii de la serviciu, au treabă, dar dacă știu cum să o gestioneze e extraordinar. Muncesc cu drag și primesc bani. 

 

Capricorn

Poate are o colaborare, i se dă ceva de făcut în plus, el e conștiincios. Chiar dacă nu sunt vorbăreți, pot să se apuce de niște cursuri, să încheie niște cursuri, mulți vor avea examene în perioada asta. O să aibă un confort mental, ceea ce e foarte important, pentru că o să-i ajute să învețe. Ei pot să cultive un hobby și să aibă succes  cu el.

 

Vărsător

Se poate simți bine, poate crea oportunități, poate semna un contract, ori să-l prelungească, poate fi ceva bun pentru el. Poate să se mute altundeva, poate începe să locuiască cu cineva

 

Pești

Arată ca un fel de reevaluare a lucrurilor pe care le-au făcut Peștii, bine sau nu le-au făcut, nu au apucat. Ce trebuie să reținem, noi toți, inclusiv Peștii, este că Mercur traversează în foarte mare viteză, în decursul ăsta de o lună, trei zodii. O să le dea senzația că lucrurile se petrec în viteză, nu au timp să asimileze, să-și dea seama ce au de făcut.

E și o atenționare în zona circulației sanguine, e o problemă pentru ei, sunt niște accepte pe care dacă nu le iau în seamă, abia după apar probleme pe sănătate. Trebuie să-și reevalueze resursele și să vadă ce trebuie reglat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel