Neti Sandu, dezvăluiri NEȘTIUTE despre suferința trăită: „M-am dus prea târziu”

Data publicării:
Neti Sandu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, sursa foto Facebook

Neti Sandu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea ai mare suferință prin care a trecut.

Neti Sandu, în vârstă de 62 de ani este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Neti Sandu prezintă horoscopul de peste 20 de ani și se află în lumina reflectoarelor televiziunii de tot atât timp, însă este o fire discretă și rare sunt momentele în care aceasta decide să vorbească despre viața personală.

Recent, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare suferință din viața ei. Neti Sandu a mărturisit că a ieșit recent dintr-o relație care a durat aproape 10 ani. Vedeta a recunoscut că a fost foarte greu să depășească această etapă din viața ei, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui terapeut.

„Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu.

Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu. Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a spus Neti Sandu pentru okmagazine.

Neti Sandu a vorbit și despre lucrurile care o fac să se simtă mai bine.

„Îmi plac şi hainele care îmi dau o stare pe care poate n-am de unde să o iau în acel moment. Faptul că-mi aleg o bluză cu flori îmi aduce aminte de bunica, de rochiile ei cu flori, dacă port ceva cu forme geometrice, carouri, îmi aduce aminte de mama, care purta acest gen. Şi multe alte combinaţii care îmi aduc aminte de un personaj de film, de exemplu, şi îmi dau starea aia. Mie hainele pe care le port îmi dau o stare anume”, a mai spus vedeta PRO TV, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel