Neti Sandu, avertisment pentru toate zodiile: „Fiecare să-și învețe lecția pentru că banii pot veni dacă tu ai atitudinea corectă”

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu vine cu previziuni astrale complexe pentru anul 2023. 

Neti Sandu a analizat cele mai importante evenimente astrale ale anului și vine cu vești pentru toate zodiile.

„Se vede împărțit în două tranșe, să zic așa. Avem continuarea lui Jupiter în zodia Berbecului, de anul trecut, care se va încheia în mai. Și, din mai, până la sfârșitul anului o să tot avem Jupiter în Taur care înseamnă cu totul altă mâncare de pește și care aduce ceva nou în plan financiar, ar trebui, pentru toată lumea, fiecare să-și învețe lecția pentru că banii pot veni dacă tu ai atitudinea corectă față de ei – asta e recomandarea mea”, a declarat Neti Sandu pentru Unica. 

Atenție la SĂNĂTATE

Mai mult, celebrul astrolog atrage atenția că sectorul sănătății va fi extrem de influențat în această perioadă, însă fiecare nativ va resimți diferit. 


„După aceea, pot fi probleme în zonele de nas, gât urechi – ORL-ul este al Taurului, probleme cu pielea, că patroană este planeta Venus și Luna, cu emoții, sensibilitate, este patronul nocturn al Taurului și, atunci, vor fi pe acolo niște răscoliri sufletești, mai ales că va retrograda și Venus – patroana Taurului – din 23 iulie până pe 04 septembrie în zodia Leului și trebuie să reconsiderăm iubirea, să fie pe primul loc, să fim empatici cu ființa iubită, ca să nu ne înstrăinăm.


După aceea, avem Saturn în zodia Peștilor, care nu a mai fost de 30 de ani în situația asta – și Saturn îi va disciplina într-un fel în care ei nu pot bănui, atât de profund va fi totul. Nici Peștii nu cred că-și aduc aminte cât de greu a fost cu Saturn și, acum, el va și retrograda și va continua anul viitor cu periplul lui de trei ani, pentru că, până acum, a stat în Vărsător și le-a dat niște lecții celor din Vărsător. Fiecare dintre noi avem și Taurul într-un sector de viață, și Peștii într-un sector – deci toată lumea va încasa aceste Planete în câte o casă astrologică, deși pare că ele fac un singur lucru, pentru fiecare dintre noi fac lucruri diferite pentru că noi avem lecții diferite de viață”, a mai spus celebrul astrolog pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel