Neta Soare, dezvăluiri dureroase despre moartea soțului. Care a fost cauza decesului: ”A răcit foarte tare...”

Data publicării:
Neta Soare, sursa instagram
Descriere foto: Neta Soare, sursa instagram

Neta Soare este îngenunchiată de durere de când soțul ei a decedat. Artista a dezvăluit care a fost cauza morții omului mult iubit.

Neta Soare trece prin momente cumplite de când soțul ei a decedat fulgerător. Interpreta de muzică populară este și acum în stare de șoc și nu-i vine să creadă că omul pe care l-a iubit din toată inima a plecat dintre noi. Recent, artista a dezvăluit care a fost cauza mortii.

Potrivit acesteia, soțul ei a răcit foarte rău, iar din această cauză bărbatul a făcut o bronho-pneumonie, cea care de altfel i-a adus și sfârșitul. Acesta a stat sub tratament, iar atunci când a crezut că se va putea pune pe picioare, bărbatul și-a dat ultima suflare.

”A fost internat pentru stabilirea unui diagnostic. Acolo a răcit foarte tare, a făcut bronho-pneumonie, şi din cauza acestei afecţiuni a şi decedat după 2 săptămâni. A stat o săptămână pentru tratament pentru bronho-pneumonie, au zis că este în regulă, că este bine, numai că nu şi-a mai revenit, foarte greu a fost. După 2 săpămâni l-am pierdut”, a spus Neta Soare la Antena Stars.

Artista era împreună cu soțul ei de 35 de ani. Bărbatul i-a fost întotdeauna alături și a susținut-o necondiționat, deși Neta Soare avea o viață extrem de agitată și era mai tot timpul plecată la evenimente.

”O viaţă de om, 2 oameni care s-au înţeles, el m-a înţeles pe mine că eu am avut o viaţă agitată în sensul că programul meu a fost mai dezordonat, ştii când pleci dar nu ştii când te întorci acasă, m-a însoţit când a putut în deplasările mele, dar asta e, după atâţia ani vine un moment în care... adică la noi chiar a sosit momentul în care el a plecat pe ultimul drum”, a mai spus interpreta la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel