Neslihan Atagül, uluită de micuța ei colegă de platou, Beren Gençalp, din serialul “Fiica ambasadorului”: M-a ajutat să simt cu adevărat ce poate simți o mamă pentru copilul ei”

Data publicării:

Celebra actriță Neslihan Atagül, care zilele acestea poate fi urmărită în serialul  “Fiica ambasadorului”, se declară absolut uluită de tânăra ei colegă de platou, actrița Beren Gençalp, în vârstă de doar 11 ani. 

“Fiica ambasadorului”, producția difuzată de Kanal D, care cucerește tot mai mulți fani și în România, reunește în distribuție nume celebre precum Neslihan Atagül, Engin Akyürek și Uraz Kaygılaroğlu, dar și pe talentata actrița, de numai 11 ani, Beren Gençalp. 

Acesta din urmă este și cea mai tânăra din distribuție, interpretând un rol cheie: micuța Melek, fiica personajului principal, Nare (interpretată de Neslihan Atagül). 

Beren este considerată un copil minune datorită talentului ei și nu inceteaza să uimească cu modul în care reușește să între în pielea personajului său, o fetiță care resimte puternic lipsa tatălui din viața ei. Neslihan Atagül s-a declarat fascinată de talentul micuței sale colege de platou.

“Beren Gençal este uluitoare. Nu doar în fața camerelor, dar și dincolo de acestea, Beren da dovadă de o maturitate demnă de un adult. Și-a luat rolul foarte în serios, este foarte atentă la indicațiile regizorale, e conștiincioasă și dornică să fie cea mai bună. Beren m-a ajutat să simt cu adevărat ce poate simți o mama pentru copilul ei, de la clipele de fericire și sinceritate pure pe care le oferă un copil, până la forța uluitoare pe care o capătă o mamă atunci când puiul ei este în pericol”, a spus Neslihan Atagül despre micuța actriță.

Beren Gençalp, născută pe 11 noiembrie 2011, la Izmir, a fost înscrisă de către părinții săi la o agenție pentru actorie. Talentul micuței Beren a fost rapid remarcat și a fost selectată pentru audiție, obținând ulterior rolul personajului Melek din “Fiica ambasadorului”.

Povestea continuă și în această seară, la Kanal D, de la ora 20:00, cu noi întâmplări emoționante prin care trec îndrăgitele personaje din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”. Producția poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel