Nepotul lui Romică Țociu, operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice: „E sufletul meu, am plâns de m-am rupt”

Data publicării:
Romică Țociu, captura foto Youtube
Descriere foto: Romică Țociu, captura foto Youtube

Romică Țociu a trecut prin clipe grele, după ce nepotul lui de doar doi ani și jumătate a ajuns de urgență pe masa de operație. 

Nepotul lui Romică Țociu a ajuns de urgență pe masa de operație din cauza unor bile magnetice. Copilul de doar doi ani și jumătate a înghițit acele bile, dar doctorii nu și-au dat seama din prima despre ce este vorba. 


Marele actor a povestit că cel mic avea o stare de rău accentuată, avea vărsături, dar doctorii nu reușeau să își dea seama despre ce este vorba. După ce i-a fost făcută o ecografie, medicii au descoperit cu stupoare că cel mic înghițise două bile magnetice. Acesta a fost băgat de urgență în sala de operație. Intervenția a ținut 3 ore și jumătate, iar familia era la pământ. 


”Tot ce mânca vomita. S-au dus peste tot și medicii i-au spus că are enterocolită, i-au făcut ecografie, palpat, la super clinici, nimeni n-a constat că e un lucru foarte grav. Ultima dată când i s-a făcut rău s-a dus la o clinică, medicul a zis să i se facă și o ecografie că precis a înghițit ceva. A văzut că sunt două bile acolo, două bile magnetice, starea de sănătate se deteriorase foarte rău.

 

Una s-a dus în colon și una a rămas în intestin, a blocat tot. A fost o operație foarte grea, trei ore și jumătate, el avea o stare destul de gravă, hemodinamic nu stătea foarte bine. A fost aproape de șoc septic”, a spus Romică Țociu în emisiunea „La Măruță”.

 

Operația a decurs bine, cel mai se află încă internet, dar Romică Țociu spune că a trecut prin clipe de groază, atât el cât și toată familia. Se simțea neputincios și nu știa ce să facă pentru a-l ajuta pe nepotul lui. 

„Primul docor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.


Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus Romică Țociu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel