Nepoata Oanei Roman, momente de groază. Ce a pățit vedeta: "A început să ardă tot"

Data publicării:
Calina Roman, sursa instagram
Descriere foto: Calina Roman, sursa instagram

Fiica Catincăi Roman a fost la un pas de tragedie. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Nepoata Oanei Roman a trecut prin momente cumplite, chiar de Anul Nou. Aceasta era să rămână fără locuință, după ce bucătăria a luat foc, iar flăcările au mistuit imediat întreaga încăpere.

Recent, frumoasa blondină le-a povestit fanilor tot ce s-a întâmplat și  panica care s-a instalat imediat după ce a văzut că focul se extinde foarte rapid.

„Perioada asta am avut nici probleme de viață, de tranziție. Am pățit un mic incident pe 31, înainte de Anul Nou. Mai exact, mi-a ars bucătăria. Eu mă mutasem într-un apartament destul de vechi, cu pereți înalți, blocul era de prin anii 27. Mi-au luat pe mine filmele de artistă și voiam să schimb ceva la viața mea la momentul respectiv”, a spus Calina Roman pe Instagram.

Potrivit spuselor ei, totul a pornit de la un tablou de electricitate. Aceasta a observat că din dulapul unde se afla tabloul de electricitate a început să iasă fum.

„Din păcate, când am ajuns acasă cu ce aveam de băut, pentru că voiam să ieșim să ne petrecem de Anul Nou, am închis frigiderul și dintr-odată, din dulap, unde se afla acest panou de electricitate a început să iasă un fum foarte negru și foarte mult. O mică flacără și din aceea o flacără foarte mare. A început să ardă tot panoul electric. Practic, a început să ardă bucătăria”, a continuat nepoata Oanei Roman.

În cele din urmă, un vecin a sărit în ajutorul ei și a iubitului ei.

„Până la urmă s-a oferit un domn destul în vârstă să vină cu noi sus să vedem în ce stadiu se află bucătăria. Ne era destul de frică să urcăm. Nu mai aveam ce să facem cu extinctorul, pentru că focul era deja foarte mare și dacă intram în bucătărie riscam să ni se facă rău din cauza fumului, să leșinăm. A fost o experiență foarte ciudată, care m-a făcut să realizez o grămadă de lucruri. Mi s-a părut foarte ciudat că mi s-a întâmplat fix pe 31”, a adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel