Nelu Ploieșteanu și-a prevăzut sfârșitul. Ce spunea marele artist: "Cine intră în spital nu mai iese"

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe patul de spital, la vârsta de 70 de ani, acolo unde se afla de mai multe zile, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Nelu Ploieșteanu a fost infectat cu coronavirus la o petrecere care a avut loc pe data de 8 martie, acolo unde a fost invitat să cânte. Deși vârsta și probleme medicale îi interziceau marelui artist să se expună atât de mult, Nelu Ploieșteanu nu a ținut cont de acest lucru.

 „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă.”, a spus artistul la restaurantul respectiv, potrivit cancan.

Ulterior, Nelu Ploieșteanu a început să se simtă rău, motiv pentru care a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde unde a fost testat pozitiv cu SARS-COV2. Deși starea lui nu era una foarte bună, iar medicii au insistat să rămână în spital, acesta a refuzat internarea. La nici 24 de ore de la externare, Nelu Ploieșteanu a ajuns din nou la spital, fiind internat direct la ATI, deoarece se afla într-o stare foarte gravă.

 "Avea mai multe simptome. La un moment dat, medicii au vrut să vadă în ce măsură îi sunt afectați plămânii și i-au propus un tomograf. Și atunci Nea Nelu a spus: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese”, a declarat Mara Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel