Nelu Ploieșteanu se zbate între viață și moarte. Care este marea dorință a artistului, pe care i-a spus-o fiicei înainte de a fi intubat

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Nelu Ploieșteanu se află în continuare în stare gravă la spital. Medicii nu îi dau prea multe șanse.

Nelu Ploieșteanu și familia sa trec prin momente cumplite, după ce artistul se luptă pentru viața sa, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta se află în continuare internat la Spitalul Floreasca din București din 18 martie, iar starea sa de sănătate rămâne critică, saturația oxigenului fiind de 50%. Plămânii săi sunt afectați în proporție de 70%. Nelu Ploieșteanu a mai avut probleme cu sistemul respirator, în anul 2013, atunci când s-a contruntat cu o pneumonie severă.

Un cadru medical a declarat că starea de sănătatea a lui Nelu Ploieșteanu este în continuare una gravă. De asemenea, acesta a menționat că artistul le-a dezvăluit, înainte să fie intubat, care este marea lui dorință pe care i-a mărturisit-o și fiicei sale.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit pentru Impact un cadru medical din unitatea sanitară în care solistul este internat.

„Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă.

Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a mărturisit jurnalistul Florin Condurățeanu la Antena Stars, zilele trecute.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel