Nelu Ploieșteanu, în stare extrem de gravă la spital. Mara Bănică a făcut anunțul: „Acest mesaj este un strigăt disperat...”

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Mara Bănică a făcut anunțul trist despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă la spital. Celebrul artist este bolnav de Covid, iar starea lui s-a agravat. Mara Bănică a fost cea care a dat vestea chiar pe pagina ei de Facebook. Aceasta a vrut să transmită un mesaj cadrelor medicale de la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat artistul. Fiica lui Nelu Ploieșteanu susține că medicii nu comunică cu familiile pacienților, iar ea nu știe în ce stare se află tatăl ei. 


„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viața de la tine, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc”, a fost mesajul scris de Mara Bănică pe pagina ei de Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel