Nelu Ploieșteanu i-a apărut în vis soției sale. Ce sfaturi i-a dat regretatul artist: „De când a plecat Nelu, am slăbit foarte rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Elena Ploieșteanu, soția regretatului artist Nelu Ploieșteanu, spune că acesta îi apare deseori în vis și încearcă să o protejeze. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Moartea marelui artist a uimit o țară întreagă și a lăsat o mare durere în sufletul familiei. Soția lui Nelu Ploieșteanu este devastată de durere și încă nu-și poare reveni după această tragedie care s-a năpustit asupra familiei. Elena Ploieșteanu a declarat la Antena Stars că își visează mereu soțul și că acesta încearcă să aibă grijă de ea. 

 

''Tot timpul îl visez! Am o legătură foarte strânsă și cu el și cu Mihăiță. Visele cu Mihăiță le am mereu. Dar acum de când a plecat Nelu, am slăbit foarte rău. L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie. Și zice: ''Să pui mâna să mănânci! Uite cât ai slăbit!''. Eu plângeam și îi spuneam: ''Dar tu nu știi că eu nu mai pot să mănânc de când a plecat Mihăiță?'' Și zice:''Nu! Trebuie să mănânci că nu este bine. Atât mi-a spus. L-am mai visat iar că eram acolo la cimitir, chiar în fața crucii și mi-a zis să nu mai plâng'', a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

 

 

Pe 16 decembrie, Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani, în loc de tort, soția a mers cu colivă la cimitir pentru a pomeni sufletul celui care a fost alături de ea o viață întreagă. 


Elena Ploieșteanu primește semne de la regretatul artist în fiecare dimineață. Recent, femeia a povestit devastată de durere cum găsește perna marelui artist de fiecare dată când se trezește din somn. 


„Perna unde dormea el, i-o așez eu și dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă. E o durere imensă... Mi-a zdrobit inima, sufletul mi l-a făcut cioburi”, a mărturisit Elena Ploieșteanu, în cadrul emisiunii Star News.


Nelu Ploieșteanu a primit anul trecut un tort din partea nepoților, anul acesta nu a mai fost motiv de sărbătoare în familia regretatului artist, ci de mare tristețe și dor. 


„Am fost la Biserică, am făcut colivă. Acum un an i-au făcut nepoții tort. Acum m-am dus cu colivă. Am chemat preotul, am făcut slujba acolo la mormânt, am împărțit și acum sunt acasă. Este foarte greu! Nu mi-au rămas decât copiii și Bunul Dumnezeu. Atât! Mi l-a luat Dumnezeu și pe Mihăiță și pe el. Mai avea de trăit, dar nu a fost tratat corespunzător”, a adăugat soția regretatului artist. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel