Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Fiicele artistului, îngenuncheate de durere, plâng la căpătâiul tatălui

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Nelu Ploieșteanu este condus astăzi pe ultimul drum, după ce de două ori înmormântarea sa a fost amânată. Fiicele artistului au ridicat astăzi trupul neînsuflețit al părintele lor de la IML și au plecat spre cimitir, unde va fi înmormântat după protocolul COVID. 

Update: Trupul neînsuflețit al artistului a ajuns în fața casei. 

 

 

Potrivit SpyNews, fiicele lui Nelu Ploieșteanu s-au prezentat astăzi la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al marelui artist. Ceremonia de înmormântare are loc după protocolul COVID, cu sicriul închis. 


La o zi după înmormântarea artistei Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu pleacă pe ultimul drum, în mod identic. O mașină mortuară transportă trupul neînsuflețit al artistului spre cimitir. O poză cu regretatul cântăreț este agățată de mașina înconjurată de familie și apropiați.

Fiicele Lui Nelu Ploieșteanu, îngenuncheate de durere, plâng  în hohote și își strigă părintele. Acestea au dorit ca tatăl lor să mai meargă încă o dată acasă, astfel că mașina mortuară se va opri în fața casei artistului, înainte de a ajunge la cimitir. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în urmă cu 6 zile, iar familia a încercat să obțină din partea autorităților permisiunea de a-l înmormânta normal, fără protocolul COVID. Medicii legiști au stabilit însă că Nelu Ploieșteanu era pozitiv COVID în momentul decesului, astfel că ceremonia de înmormântare are loc în condiții speciale. 


Marele artist își va dormi somnul de veci la cimitirul Străulești 2. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel