Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit astăzi 71 de ani. Soția lui este devastată de durere: „Dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă”

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit astăzi 71 de ani. Ce semne primește soția regretatului artist de la cel care i-a fost alături o viață întreagă?

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Moartea marelui artist a uimit o țară întreagă și a lăsat o mare durere în sufletul familiei. Soția lui Nelu Ploieșteanu este devastată de durere și încă nu-și poare reveni după această tragedie care s-a năpustit asupra familiei.


Astăzi, Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani, în loc de tort, soția a mers cu colivă la cimitir pentru a pomeni sufletul celui care a fost alături de ea o viață întreagă. 


Elena Ploieșteanu primește semne de la regretatul artist în fiecare dimineață. Femeia a povestit devastată de durere cum găsește perna marelui artist de fiecare dată când se trezește din somn. 


„Perna unde dormea el, i-o așez eu și dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă. E o durere imensă... Mi-a zdrobit inima, sufletul mi l-a făcut cioburi”, a mărturisit Elena Ploieșteanu, în cadrul emisiunii Star News.


Nelu Ploieșteanu a primit anul trecut un tort din partea nepoților, anul acesta nu a mai fost motiv de sărbătoare în familia regretatului artist, ci de mare tristețe și dor. 


„Am fost la Biserică, am făcut colivă. Acum un an i-au făcut nepoții tort. Acum m-am dus cu colivă. Am chemat preotul, am făcut slujba acolo la mormânt, am împărțit și acum sunt acasă. Este foarte greu! Nu mi-au rămas decât copiii și Bunul Dumnezeu. Atât! Mi l-a luat Dumnezeu și pe Mihăiță și pe el. Mai avea de trăit, dar nu a fost tratat corespunzător”, a adăugat soția regretatului artist. 


Elena Ploieșteanu acuză un comportament inacceptabil din partea personalului medical și spune că soțul ei a murit cu zile. 


„Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău.


Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat. Infirmierele au vrut să-i ia telefonul. A întrebat de pachet și o infirmieră a început să țipe la el. Mi-au dat o sacoșă cu ceaiurile și medicamentele nedesfăcute după o săptămână. Vreau să se facă dreptate!”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars în urmă cu mai mult timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel